Covid-19 Måling

Har I blinde vinkler? Røde zoner, I ikke er klar over? Få dokumentation for, hvordan jeres
situation ser ud lige nu, så I kan yde en målrettet indsats baseret på fakta

Covid-19 Måling: Få dokumenteret indblik

1. Målrettet Rapport

Overblik i form af en 6-8 siders rapport over de forskellige ”røde”, ”gule” og ”grønne” zoner på 6 kategorier og 26 målepunkter. Gennemføres analysen på flere afdelinger modtager du en overordnet rapport, men også separate rapporter på hver afdeling, som den enkelte afdelingsleder kan anvende.

2. Rapport-indhold

 
 1. Exective Summary
 2. Overordnet Covid19 status
 3. 26 målepunkter (“røde” og “gule” zoner)
 4. Medarbejder input
 5. Konsensus /Disconnects
 6. Matrix pr. afdeling
 7. Afvigelser
 8. Medarbejderkommentarer

Case: Combine

”Inden målingen kørte vi lidt på mavefornemmelsen. Vi følte, at der var rimelig godt styr på situationen. Målingen overraskede os ved, at der lå en del medarbejdere i ”rød zone” på trivsel, og vi har straks iværksat indsatser for at støtte op om disse medarbejdere. Det havde vi nok ikke fanget uden målingen” 

Lars B. Kanstrup, CEO Combine

 

Case: AppStract

”Det har skabt nogle spændende indsigter, som jeg er sikker på, at vi vil bruge i vores arbejde fremadrettet. Der er ingen tvivl om, at der ligger en ny ledelsesopgave i at håndtere de længerevarende effekter af Covid19-situationen.” 

 

Kim Løwert, CEO Appstract

Overblik lige her og nu
Løft, motiver og effektiviser

Motivation, samarbejde, kommunikation, processer, systemer, effektivitet og præstationer er under pres som følge af Covid19-situationen i mange virksomheder. Medarbejderne arbejder i højere grad hjemmefra og samtidigt kan de nye Covid 19-regler og rutiner i virksomheden drille.

Vi ved, at længerevarende perioder med forøget stress/usikkerhed/udfordrende forhold for medarbejderne kan sætte sig dybt i organisationen og koste mange penge at få styr på. Tror I, eller ved I, hvordan det står til hos jer, når I dykker lidt ned under overfladen?

Med en Covid-19 Måling kan I få styr på, hvor der er ”røde” og ”gule” zoner, så I kan tage hånd om problemområder, inden de vokser sig store og foretage en prioriteret indsats. Rettidig omhu vil altid kunne betale sig. Det sparer både tid og penge.

Overblik over røde zoner – målrettet værktøj til lederen

Kategorier vi måler på:

 1. Ledelse
 2. Nye Regler/Rutiner
 3. Møder
 4. Kommunikation
 5. Trivsel
 6. Systemer

Vi måler på i alt 26 punkter indenfor disse 6 områder. Målingen giver et hurtigt og præcist billede af, hvor I som organisation bør fokusere og justere samtidigt med, at den enkelte leder får et værktøj til at støtte målrettet op om den enkelte medarbejder.

Vores InsightsRadar på Covid-19 effekter bygger på førende research, litteratur og eksperter.

Analyse på Covid19-effekt: 57% oplever forringet eller meget forringet trivsel

Den fortsatte usikkerhed skaber et behov for forandringsledelse, hvor ledelsen i højere grad fokuserer på, at medarbejderne er motiverede, trives og føler engagement og mening med det, de laver – også selvom effektiviteten er høj. Vores seneste research (oktober 2020) viser, at flere medarbejdere har tabt pusten under det lange, seje træk med hjemmearbejde, forøget usikkerhed i omverdenen, og ledelsens fokus på at få den daglige drift til at fungere. Hele 57% oplever forringet eller meget forringet trivsel, og over halvdelen (55%) oplever lav eller meget lav motivation. Samtidigt er mange udfordret på Work Life balancen, hvor 51% oplever lav eller meget lav balance, hvilket også over tid kan være medvirkende til stress og udbrændthed, så effektiviteten begynder at falde. Det er som om, at det lange seje træk nu viser tænder. Når både Motivation, Trivsel, Work Life balance ligger lavt, og mange stadigvæk arbejder mere eller mindre hjemmefra, stiller det nye krav til ledelsen.

De udfordringer, der knytter sig til distance- og hybridledelse, vil ikke forsvinde. Selv efter, at Covid19-restriktionerne ophæves, vil mange ansatte fortsat ønske hjemmearbejde i et vist omfang. Ifølge BCG-analysen forventer lederne, at næsten halvdelen af medarbejderne vil arbejde delvist hjemme fra i de næste to til tre år.

Skærmbillede 2020-10-27 kl. 13.02.14
We are a new, innovative and cutting edge platform delivering InsightRadars identifying improvement areas.
We take our own medicine and offer you our Meeting Radar focusing on your Meeting Culture.

Contact:
slj@insightsradar.com
Mob. 3035 8081