AnalysisRadar

Med vores nye eco-system og nytænkende tilgang er det lettere og billigere end nogensinde før at få analyse indsigt
og støtte jeres sælgere med danske Insights, de kan bruge i møde 1, 2, og på workshops.

ANALYSIS

1. Insights skaber respekt, troværdighed og tillid

Seneste “State of Sales” analyse fra Linkedin viste at, kun 40% af køberne ser ”salg” som en troværdig profession. Det betyder at salg fra start vil være bagude på point og på troværdighed. Det vi også ved, er at hele 81% af C-levels oplever større tillid til Thought Leaders, og hele 48% af C-levels angiver Thought Leadership som årsag til at indgå samarbejde. Insights er idag en vigtig konkurrence parameter. 

2. Insights åbner døre og sikrer øget kvalitet i kunde dialogen

Opbygning af tillid begynder allerede før en sælger foretager  kontakt til en kunde eller kundeemne. Når vi ved, at 65% af kunderne oplever deres møder som ukvalificerede, skal salg i højere grad kunne positionere sig selv med egne lokale Insights. Med øget troværdighed er det markant lettere at åbne døre, skabe bedre dialoger fra start og  styrke salgsprocessen ift. lukketid og konvertering.

3. Et nyt eco-system, der er let at realisere og skaber synergier

Traditionelt har det altid været meget svært at gennemføre gode analyser, og få de relevante virksomheder/stakeholders til at deltage. Det har været dyrt, omstændigt og med et for tit skuffende resultat. AnalysisRadar kan bedst beskrives som et nyt Eco-System, der opsamler data / respondenter fra flere kilder. Bl.a. fra salgsmøder, workshops, traditionelle marketing kanaler, events og egen rekruttering.

4. Målrettet fokus på target virksomheder og positioner

Det er muligt at arbejde målrettet med AnalysisRadar mod udvalgte virksomheder og “preferred positions”. Tilgangen sikrer jer en påvirkning og engagement i den helt rigtige målgruppe set ift. virksomhederne og stakeholders. Processen vil samtidig udvide og styrke jeres netværk i de selskaber der er på jeres target liste. Fokus er ikke på flest, men på at få de rette med, og styrke jeres troværdighed og tillid til jer.

Ensartethed & Skalerbarhed

Vi er en ny, innovativ og banebrydende platform der realiserer nye organisatoriske capabilities til salgsorganisationer.
Vi tager vores egen medicin og tilbyder dig vores InsightsRadar der måler styrken i din tilgang til markedet og hvor fremtidsholdbar den er.