Insights - Best Practice - Benchmarking

Opbyg og få ejerskab i jeres egne unikke danske Insights, og positioner jer som Thought Leader
Inspirer og udtal jer om danske forhold/trends, best practice og benchmarking

Skærmbillede 2020-04-28 kl. 18.04.42

1. Harvard 65% oplever lav kvalitet, 40% har ikke tillid

Hvordan kan I ændre på at 65% oplever uinspirerende og ukvalificerede møder og 40% har ikke tillid til salg som profession?En god og sikker start, er at opbygge jeres egne DK Insights, for herefter at publicere artikler, ekspert interviews, fortæl om Best Practice og Benchmarking. I gør det formodentlig ikke idag, og jeres konkurrenter har formodentlig heller ikke gennemført den extra indsats. Det giver jer noget nyt og relevant, der styrker jeres salg.

2. Styrk jeres troværdighed og tillid og vind mere

Vi ved, at hele 81% af C-levels oplever større tillid til Thought Leaders, og hele 48% af C-levels angiver Thought Leadership som årsag til at indgå samarbejde. Insights er idag en konkurrence parameter, idet den medfølgende troværdighed og tillid idag, er blandt kundernes top kriterier for at lave en aftale. I State of Sales 2020 fremhæves “tillid”, som det vigtigste kriterie når køberne bliver bedt om at priortere, og netop egne opdyrkede Insights skaber respekt, troværdighed og tillid.

3. Akkumulering af data

Den unikke Insights I bygger op, er ikke kun analysedata fra AnalysisRadar. Hvis I anvender InsightsRadar til f.eks. kvalificering af jeres møder, workshops og webinarar / events vil al data bliver konsolideret et sted og præsenteret under Insights. Det betyder at I vil ikke stå med et stort pres, når I gennemfører en analyse, hvor 50 respondenter ofte vil være utilstrækkeligt, men i vores eco-system er det kun et blandt flere datakilder/bidrag.

4. Brug Insights aktivt

Gode Insights åbner døre, på flere måder. Det bliver lettere for salg at booke nye møder, salg får en styrket kvalificering af newbiz møder, salg vil stå stærkere på mersalg, og opbygning af kundeloyalitet. Dertil har vi et koncept, der direkte styrker jer på udvalgte brancher og i opbygningen af flere relationer. Marketing styrkes også med  egne DK unikke Insights der aktivt kan bruges i leadgenerering, nye seminarer og content udvikling..

Ensartethed & Skalerbarhed

Fleksibelt værktøj

InsightsRadars kan opsættes på alle områder og brancher. Vi har idag kunder på Cloud, Digital Forretningsudvikling, BI/Data, Modern Workplace, CRM, Kundetilfredshed, Bestyrelsesarbejde og på forskellige brancher som f.eks. Bank, Fødevarer, Industri. 

Vi er en ny, innovativ og banebrydende platform der realiserer nye organisatoriske capabilities til salgsorganisationer.
Vi tager vores egen medicin og tilbyder dig vores InsightsRadar der måler styrken i din tilgang til markedet og hvor fremtidsholdbar den er.