Internationale selskaber vinder med organizational capability Building

InsightsRadar styrker jeres salgseffektivitet og reducerer jeres omkostninger.

Centraliser og harmoniser udvalgte områder og processer på tværs af lande

I internationale selskaber er salgsteams per definition spredt over geografiske områder. Ifølge seneste CSO Insights anvender salg kun 32% af deres tid på reelt salg, og de har en dårlig støtte ift. at få indhold der kan styrke dem i salget. I alt for mange selskaber opfinder sælgerne deres egne tilgange, koncepter, insights og indhold. Det er dyrt, det er ikke effektivt og der realiseres ingen synergier. 

En tidligere McKinsey undersøgelse, på mere end 15.000 medarbejdere i mere end 140 førende virksomheder, viste at omsætnings væksten hos virksomheder med mere avancerede markedsførings- og salgs “capabilities” er 30% større end den gennemsnitlige virksomhed inden for samme branche. 

Opbygningen af sales capabilities er ikke en udgift, det er en investering i omsætningsvækst og fastholdelse af kunder. Business casen er attraktiv med en ROI på fem til ti gange så meget som investeringen.

Motivet for jer skal være den dokumentation der beviser, at de virksomheder der klarer sig bedst, er de virksomheder, der investerer i central drevne løsninger som InsightsRadar og formår at understøtte alle salgsteams med relevante “sales capabilities”.

Centraliser, harmoniser og supporter - styrk effektiviteten og reducer omkostningerne

For at realisere vedvarende fordele skal I udvikle jeres “sales capabilities” centralt, men på en måde, så de kan udføres i forskellige teams på tværs af lande. Konsekvent og harmoniseret. Med InsightsRadar kan I gøre noget extra på jeres udvalgte fokusområder og udvalgte brancher, og agere som et delt servicecenter, der gør det let, inspirerende og effektivt for salg: 

  • At åbne døre på en ny måde og få taletid
  • At kvalificere møder og give mere værdi
  • At inspirere og udfordre kunderne 
  • At håndtere grupper, hvor der ofte er en diversitet og dysfunktion mod en fælles enighed / konsensus
  • At bidrage til analyser, og opbygningen af jeres egne unikke Insights til positionering af selskabet, udvalgte områder og salg
  • At anvende jeres indhold, og anvende de stærke reflektioner I deler med sælgerne.

For at optimere og opnå sales excellence i store, komplekse virksomheder, der opererer internationalt, skal der fokuseres på at opbygge en stærk kommerciel driftsmodel med den rette balance i centralisering versus decentralisering. Det betyder, at I er nødt til at oprette et fundament, hvor jeres salgsteams på tværs af lande understøttes effektivt. Et setup, der kan udføres på en konsekvent og effektiv måde.

Eksempel: Nordic Headquarter der supporterer lokale salgsorganisationer

1. Insights generering lokalt og konsolidering internationalt ét sted

InsightsRadar er en fremragende centraliseret løsning, der skaber et fundament, hvor I kan centralisere og strømline indsigtgenerering, indsigtslevering, tilbyde specielle workshop og seminar muligheder. Dette optimerer rammerne for jeres decentrale salgsteams på tværs af lande til at håndtere deres operationelle planlægning og “lande eksekvering”. I vil styrke muligheder for at sælgerne kan gå ud foran kunderne med nye unikke og inspirerende indsigter, stærkere pitches, og give en større værdi. Dette er opskriften på en konsekvent og effektiv salgsdriftsmodel, der realiserer en løbende understøttelse og bliver stærkere med tiden.

2. Insights er "Building Blocks" for at inspirere og udfordre kunderne

I kan med InsightsRadar udvikle jeres egne Insights og servicere lande/salgsteams på en måde, hvor de kan bruge disse nye Insights aktivt i deres salg. Dem der gør noget extra på Insights, betragtes som Thought Leaders. Det er værdifuldt, fordi vi ved, at hele 81% af C-levels oplever større tillid til Thought Leaders, 48% af C-levels angiver Thought Leadership som årsag til at indgå samarbejde og 47% af C-level executives er villige til at betale en højere pris for at handle med et selskab der gør noget extra på området. InsightsRadar realiserer Insights til brug for alle, men hver land kan udvikle egne lokale Insights og kunde Insights.

"The way companies that are good at this go about it is to invest in sales operations to build a set of capabilities that allow them to drive the different elements of sales excellence consistently throughout dispersed geographies. What we find often is that companies will actually underinvest in that infrastructure, because it’s seen as non-quota carrying, and therefore every time there’s a downturn, those are the folks who get cut. Yet our research actually shows that the best-performing companies invest heavily in sales operations and building sales capabilities"

Mckinsey & Company

"The study’s findings demonstrate clearly that organizational capabilities drive corporate success. And they reveal that behavioral aspects, often seen as tangential, are vital differentiators—but only when they accompany structural capabilities"​

Boston Consulting Group
Vi er en ny, innovativ og banebrydende platform der realiserer nye organisatoriske capabilities til salgsorganisationer.
Vi tager vores egen medicin og tilbyder dig vores InsightsRadar der måler styrken i din tilgang til markedet og hvor fremtidsholdbar den er.