Værdifulde indsigter er vores DNA

Bygget på indsigter • Drevet af oplevelser • Fokuseret på resultater.

Alle nyere salgs- og marketingsanalyser viser entydigt, at B2B virksomheder der gør en extra indsats for at erhverve egne indsigter på brancheniveau, om virksomhederne de handler med og selv helt ned på køber gruppen og individet vinder markant mere end de konkurrenter der ikke gør, uanset om der måles på nysalg eller kundeloyalitet. 81% af cLevels har større tillid til selskaber, der gør en extra indsats på indsigter.

InsightsRadar har rødder i denne udvikling, vi ved at indsigter er lig øget troværdighed, lig med cLevel præferenceopbygning. Med afsæt i førende research samt egne erfaringer 100% er vores anbefalinger, at indsigts opbygning ikke er ”nice to have”, men ”must have”. InsightsRadar’s ambition, er at gøre det muligt for vores kunder på en let og effektiv måde et erhverve egne indsigter, aktivere disse i salg/marketing/levering og opnå nye fordele, der gør en forskel på top- og bundlinjen.

InsightsRadar hjælper vores kunder med at opnå nye og større konkurrencemæssige fordele gennem egne erhvervede markeds- og kundeindsigter. Kunderne ser i dag ikke den store forskel på leverandørernes produkter/services etc., kampen vindes på de omkringliggende faktorer, hvor netop egne unikke indsigter er afgørende ift. at skabe en stærkere salgsoplevelse, give kunderne mere end de forventer, hjælpe kunderne med at finde misalignment og skabe konsensus, og tilbyde unikke målinger der styrker og optimerer selve leveringen.

Værdien af egne markedsindsigter bliver mere og mere afgørende for, hvor meget I vinder i salget og hvor høj en loyalitet I skaber.

Søren Lundsgaard Jensen

Forvent

  • Konkret nytænkning ift, hvad I kan gøre anderledes for at blive stærkere i marketing/salg/levering.
  • En fuld opdatering til dig og din afdeling på nyeste og relevant research der understøtter vores nytænkning, og er jeres ”why” og inspiration til virksomheden.
  • Et helt nyt datagrundlag, der ikke kun styrker marketing, salg og levering, men også giver jer styrket indblik i markedet.
  • En enkel og innovativ løsning der er velegnet til alle funktioner i virksomheden, om det er ledelse, salg, marketing m.m.
  • Et professionelt team som hjælper jer med at få mest ud af InsightsRadar.

Vi forventer

  • Et samarbejde hvor begge parter tager hver vores ansvar for at vi opnår det ønskede resultater.
  • Et positivt og motiverende samarbejde, hvor vi sammen skaber en god energiudveksling.
  • Et samarbejde hvor I afsætter de nødvendige ressourcer, for at I kan få mest muligt ud af platformen.

Tilmeld dig

InsightsRadar Nyt!

Tilmeld dig InsightsRadars nyhedsbrev og få tilsendt månedligt nyhedsbrev med spændende indsigter og refleksioner fra vores ekspertpanel.