Værdifulde indsigter er vores DNA

Bygget på indsigter • Drevet af oplevelser • Fokuseret på resultater.

Alle nyere salgs- og marketingsanalyser viser entydigt, at B2B virksomheder der gør en extra indsats for at erhverve egne indsigter på brancheniveau, om virksomhederne de handler med og selv helt ned på køber gruppen og individet vinder markant mere end de konkurrenter der ikke gør, uanset om der måles på nysalg eller kundeloyalitet. Salgsoplevelsen tegner sig for 53% af kundeloyaliteten, og gevinsten for sælgere, der kommer med ny relevant indsigt, nye ideer og perspektiver, er at de vinder 3X oftere end virksomhederne på andenpladsen. 

Det kræver nytænkning i salget, og netop nytænkning er vores brændstof. Når vi ved, at kun 14% af virksomhedernes såkaldte unikke fordele opfattes af kunderne som både unikke og gavnlige, og samtidig ved at hele 81% af cLevels har præferencer for og større tillid til selskaber, der gør en extra indsats på indsigter, og for 48% af cLevels er det også årsagen til at indgå samarbejde, JA, så mener vi at vi kan hjælpe virksomheder med det rette mindset ret meget. 

InsightsRadar har rødder i denne udvikling, og vi gør en forskel. Vi har idag gjort selskaber til Thought Leaders der før ikke var Thought Leader. Vi har for flere realiseret deres første egen analyse baseret på danske virksomheder. Mest interessant er nok, vores store åbenbaring “GAP Analysen”, som har vist sig at have en enorm værdi når den afslører virksomhedens forskellige stakeholders/grupper/afdelingers vurdering af “idag” og “hvor burde vi være / hvad er vores potentiale”. Vi har for flere kunder, og for mange danske virksomheder været hovedårsag til at de har fået øjnene op for helt nye uudnyttede potentialer, men også at de har fået fjernet en række destruktive dis-connects/mis-alignment i organisationen, der har bremset fremskridt. Den stærke involvering og engagementet GAP Analysen har ført med sig har været overvældende, og må derfor idag siges at være vores egen yndling. Den hjælper vores kunder enormt meget, og hjælper deres kunder endnu mere, og samtidig er det en niche vi har bygget op, og har specialiseret os i. Men vi kan meget andet end blot GAP Analysen. 

En anden absolut stor styrke InsightsRadar besidder, er at den i kraft af sin status som “Enablement Technology” helt automatisk har en naturlig og stærk. forbindelse til Sales Enablement og opbygning af Sales Capabilities. Sales Capability opbygning interesserer os også utrolig meget, da vi ved fra flere analyser at der er store gevinster at hente, bl.a. ved vi fra McKinsey, at omsætningsvæksten hos virksomheder med mere avancerede sales- & marketing capabilities er 30 % højere end den gennemsnitlige virksomhed i samme branche. 

Værdien af egne markedsindsigter bliver mere og mere afgørende for, hvor meget I vinder i salget og hvor høj en loyalitet I skaber. Idag er det ikke længere nok at skabe markedsindsigter, de bedste formår at skabe indsigter på virksomhedsniveau og helt ned på stakeholder gruppe niveau.

Søren Lundsgaard Jensen

Forvent

  • Konkret nytænkning ift, hvad I kan gøre anderledes for at blive stærkere i marketing/salg/levering.
  • En fuld opdatering til dig og din afdeling på nyeste og relevant research der understøtter vores nytænkning, og er jeres ”why” og inspiration til virksomheden.
  • Et helt nyt datagrundlag, der ikke kun styrker marketing, salg og levering, men også giver jer styrket indblik i markedet.
  • En enkel og innovativ løsning der er velegnet til alle funktioner i virksomheden, om det er ledelse, salg, marketing m.m.
  • Et professionelt team som hjælper jer med at få mest ud af InsightsRadar.

Vi forventer

  • Et samarbejde hvor begge parter tager hver vores ansvar for at vi opnår det ønskede resultater.
  • Et positivt og motiverende samarbejde, hvor vi sammen skaber en god energiudveksling.
  • Et samarbejde hvor I afsætter de nødvendige ressourcer, for at I kan få mest muligt ud af platformen.