Anvendelse: hvor kan platformen bruges

Kundemøder

Ny og dybere indsigt sikrer mere relevant, konkret og engagerende dialog på jeres kundemøder. Stå stærkere til at udfordre og rådgive, så I kan positionere jer som ”trusted advisor” indenfor jeres fokusområder.

Markedsanalyse

Skab jeres egne, lokale markedsindsigter med vores koncept Analyse 2.0, så I ikke kun peger på globale eksperter indenfor jeres område. Metoden er organisk, effektiv og målrettet jeres target lister.

Kundeworkshops

Fremhæv de områder kunden står svagt/stærkt på samt, hvor er der enigheder og uenigheder om disse i stakeholder gruppen. Bliv en stærkere facilitator, der sikrer fremdrift og konsensus i gruppen.

Webinar/Seminar

Styrk webinarer/seminarer med nye indsigter. En datadrevet tilgang sikrer en bedre forberedelse, der matcher deltagerne bedre, og forsyner jer samtidig med en langt mere målrettet og effektiv opfølgning.

Projektleverance

Baseline og løbende målinger på flere medarbejder grupper skaber større transparens. Vis at I gør noget extra for at skabe fremdrift og sikkerhed baseret på data. Styrk øger tilliden hos kunden.

Fordele

Skræddersyet til jeres mærkesag

Egne unikke indsigter

Sales Enablement Løsning

Datadrevet Kunde Dialog

Markedsanalyse 2.0 

Benchmarking & Best Practice

Trusted Advisor 

Thought Leader Position 

IT-Leverance Succes

Eksempler på anvendelse af InsightsRadar