Salgstilgange / discipliner

Transformation i salget

Virksomheder anvender idag en af flere forskellige salgsmodeller, hvor de meste udbredte i B2B er Solution Selling, Value Based Selling, Insights Selling og den meget succesrige tilgang i det sidste årti Challenger Selling. Tendensen er tydelig, at tidligere aggressive salgsmetoder slet ikke fungerer i forhold til den moderne B2B-køber, som er mere kompleks og krævende end nogensinde før. I dag har de bedste salgsteam en mere rådgivende og udfordrende tilgang til salg, der hjælper kunden med at træffe den rigtige beslutning, hjælper kunden med at identificere såkaldte “interne disconnects” og skabe konsensus. 

Understøttelse af din tilgang

Der er stadig store “gaps”  mellem den attraktive teori til at realisere den i virkeligheden.Salgsmodeller er teori, en ny tankegang, der ofte understøttes af store amerikanske analyser, der fortæller dig, at dette er vejen frem, hvis du vil være helt i front, hvis du vil vinde mere. Men der er en kæmpe udfordring for mange salgsorganisationer når de virkelig vil høste det fulde potentiale. For at blive en high-performer organisation, skal virksomheder opbygge stærke organisatoriske capabilities, der understøtter salg. Teorien kan aldrig stå alene, og “klassetræning” er aldrig tilstrækkeligt.

Vi er en ny, innovativ og banebrydende platform der realiserer nye organisatoriske capabilities til salgsorganisationer.
Vi tager vores egen medicin og tilbyder dig vores InsightsRadar der måler styrken i din tilgang til markedet og hvor fremtidsholdbar den er.