“I skate to where the puck is going to be, not where it has been.” Wayne Gretzky

Har I det rette mindset, og ønsker I at modernisere og optimere jeres salg kan InsightsRadar
styrke støtten til sælgerne, frigøre tid, styrke troværdigheden og effektivisere salg

Virksomheder med stærke "sales capabilities" vokser mere

En tidligere McKinsey undersøgelse, på mere end 15.000 medarbejdere i mere end 140 førende virksomheder, viste at omsætnings væksten hos virksomheder med mere avancerede markedsførings- og salgs “capabilities” er 30% større end den gennemsnitlige virksomhed inden for samme branche. Opbygningen af sales capabilities er ikke en udgift, det er en investering i omsætningsvækst og fastholdelse af kunder. Business casen er attraktiv med en ROI på fem til ti gange så meget som investeringen.

Vi ved fra forskning, at sælgere er mest effektive, når vi støtter dem med en stærk ramme. Seneste CSO Insights analyse fra Miller Heiman dokumenterede at sælgere i gennemsnit bruger kun 32% af deres tid på reelt salg, og alt for mange sælgere rent faktisk har en dårlig støtte til at skabe et effektivt salg. 

InsightsRadar kan bedst beskrives som en sales enablement platform,  der styrker jeres salgsproces på flere områder. I får en platform der først og fremmest hjælper jer med, at realisere nogle nye muligheder på en mere strømlinet måde. I opnår større kvalitet i jeres salg,  I får frigjort mere tid til salg, I kan med InsightsRadar positionere jer på en stærkere måde, hvor I opbygger en større troværdighed, og kunderne vil opbygge en større tillid til jer. 

InsightsRadar realiserer et bedre og mere effektivt salg

Med InsightsRadar gælder ordsproget “Rom blev ikke bygget på en dag”. Vi realiserer mulighederne trinvist, en efter en. Den gode nyhed, er at det er ikke tungt, det er faktisk let, og inspirerende, hvis I har et moderne mindset til salg, og en vilje til at gennemføre mindre forandringer. Har I det, vil InsightsRadar bringe jer på forkant og I vil opnå et mere effektivt salg.

Muligheder med InsightsRadar til salg er bl.a.: 

  1. Ny og stærk tilgang til leadgenerering 
  2. God døråbner og øget mødekvalificering 
  3. Bedre styring & kvalificering af gruppe møder / workshops
  4. Ny indsigt der viser om der er konsensus i købergruppen, og hvor der er disconnects
  5. Stærkere opfølgning på seminarer/events med høj kvalificering af emne og dialog
  6. Mulighed for at opsamle markedsdata på område eller branche og positionere jer med den nye indsigt
  7. Mulighed for at udvide og styrke jeres relationer i udvalgte brancher/selskaber
  8. Nye Insights, mulighed for Benchmarking og ny værdifuld viden om Best Practice. Publicer artikler og andet indhold, med jeres egne unikke Insights. 
  9. En unik tilgang til måling i samarbejdet, der giver en proaktiv risikostyring, som kunden mere end nogen anden vil ønske

"Our biggest competitors are our customers. B2B buyers are learning on their own and delaying their contact with suppliers until late in the purchase. Commercial insights disrupt customers’ learning journey and “un-teaches” them about what they know, to give them a good reason to change"

Brent Adamson, Gartner

4 områder der vil styrke ethvert salg

1. Øget kvalificering af jeres mødekultur og salgsmøder

Ofte bruger sælgere meget af mødetiden, på at finde ud af, “hvad skal vi tale om?”.  Kunderne forventer i høj grad forberedte sælgere, og kvalificerede møder. Virkeligheden er at god forberedelse koster meget tid, og det svinger meget fra sælger til sælger. InsightsRadar forsyner jer med en ensartet tilgang for jeres sælgere når møde 1 eller 2 skal kvalificeres.

Mere om MeetingRadar her

2. Håndtering af flere stakeholders

80% i salg oplever at antallet af stakeholders vokser, og med en stigende diversitet øges sandsynligheden for ikke at få et salg, eller kun få et reduceret salg. InsightsRadar er effektiv ift. at fange disconnects, i stakeholder gruppen. Sælgerne får en ny ramme/støtte, der professionaliserer og forenkler deres tilgang til at sikre konsensus. En troværdig tilgang, der optimerer dialogen. 

 Mere om GroupRadar her

3. Styrk troværdighed og tillid gennem jeres egne Insights

“Gør noget extra”, opbyg jeres egne unikke Insights på det danske marked. Referer ikke kun til de samme tal og analyser som konkurrenter også gør, og som kunderne ofte kender. 2 gode argumenter for at udvikle egne Insights. 81% af C-levels oplever større tillid til Thought Leaders & 48% af C-levels angiver denne position som årsag til at indgå samarbejde. 

Mere om Insights her

4. Tilbyd kunden færre risici og proaktiv involvering

I kan tilbyde kunderne et mere grundigt forarbejde og et stærkere samarbejdsgrundlag. I kan udføre målinger upfront og løbende på både styregruppen, og på en eller flere medarbejder grupper. Hele rammen for løsningen / projektet styrkes.   Jeres implementerings grundlag styrkes, kundens risiko reduceres og eventuelle faldgruber / fejl identificeres.

Mere om målinger før/under

Vi er en ny, innovativ og banebrydende platform der realiserer nye organisatoriske capabilities til salgsorganisationer.
Vi tager vores egen medicin og tilbyder dig vores InsightsRadar der måler styrken i din tilgang til markedet og hvor fremtidsholdbar den er.