Konsultation: fokus på forankring og fremdrift

Få hjælp af eksperter

Vi ved, hvad der skal til for, at du får succes med din InsightsRadar. Du kan vælge vores assistance indenfor de områder, hvor din organisation har brug for støtte. Enten fordi, det er mere effektivt at lade os stå for det, eller fordi vi skal lære dine medarbejdere at anvende og drive InsightsRadar, så I får mest muligt ud af det både på kort og på længere sigt. Vi er eksperter i ”Sales Enablement”, vi kan styrke salgsrammerne for jer, sikre forankringen internt og løfte hele organisation.

Inspirerende konsultation tilpasset jeres behov

Opbygning

Vi hjælper jer med at opbygge en eller flere InsightsRadarer indenfor jeres udvalgte forretningsområde(r). Vi sikrer, at opbygningen af spørgeramme, kategorier, målepunkter og kpi’er er afstemt til jeres forretning og marked. Vi sikrer, at involverede medarbejdergrupper forstår at anvende InsightsRadaren i det daglige arbejde.

Analyse

Vi hjælper med at drive data-indsamlingen til analysen og sætter rammen internt for de medarbejdere, der skal deltage i arbejdet. Vi driver projektet, og leverer den første analyse. Her kan I vælge selv at overtage, eller vi kan fortsat drive data-indsamligen.

Leverancer

Vi hjælper med at konsolidere jeres analysedata, udarbejde analyserapporter løbende, og vi leverer content-elementer efter aftale. Vi holder interne Workshops hos jer, som formidler data og anvendelsesmuligheder, så i opbygger Thought Leadership capabilites over en periode.

Vil du høre mere om vores konsultation?

Så hold dig endelig ikke tilbage, det er helt uforpligtende og gratis. Vi vender hurtigt tilbage, så vi kan tale om jeres muligheder.

Tilmeld dig

InsightsRadar Nyt!

Tilmeld dig InsightsRadars nyhedsbrev og få tilsendt månedligt nyhedsbrev med spændende indsigter og refleksioner fra vores ekspertpanel.