Konsultation: fokus på forankring og fremdrift

Få hjælp af eksperter

Vi ved, hvad der skal til for, at du får succes med din InsightsRadar. Du kan vælge vores assistance indenfor de områder, hvor din organisation har brug for støtte. Enten fordi, det er mere effektivt at lade os stå for det, eller fordi vi skal lære dine medarbejdere at anvende og drive InsightsRadar, så I får mest muligt ud af det både på kort og på længere sigt. Vi er eksperter i ”Sales Enablement”, vi kan styrke salgsrammerne for jer, sikre forankringen internt og løfte hele organisation.

Inspirerende konsultation tilpasset jeres behov

Opbygning

Vi hjælper jer med at opbygge en eller flere InsightsRadarer indenfor jeres udvalgte forretningsområde(r). Vi sikrer, at opbygningen af spørgeramme, kategorier, målepunkter og kpi’er er afstemt til jeres forretning og marked. Vi sikrer, at involverede medarbejdergrupper forstår at anvende InsightsRadaren i det daglige arbejde.

Stakeholder/GAP Radar

Vi kan stå for briefing, oprettelse og selve eksekveringen så vi får data ind fra kundens/kundeemnets stakeholders. Efterfølgende sender vi lækre visuelle rapporter og data til dig i et direkte præsenterbart format, du kan tage med til møder, workshops etc. Vi kan stå for det hele, eller vi fordeler opgaven mellem jer og os. Det er op til dig.

Leverancer

Fokus her er på jeres positionering og differentiering i markedet. Vi hjælper med at konsolidere jeres analysedata, udarbejde analyserapporter, finde spændende partnere der vil give jer taletid. Vi leverer content-elementer efter aftale. Målet er at skabe nogle rammer der sikrer, at I får opbygget en Thought Leadership position over en periode.

Vil du høre mere om vores services?

Så hold dig ikke tilbage, det er helt uforpligtende og gratis. Vi vender hurtigt tilbage, så vi kan tale om jeres muligheder.