Træning: værdifuld viden der vækster jeres virksomhed

Blended Learning som passer til en travl hverdag

Vores inspirerende træningsprogrammer er skabt til at passe ind i en travl, digital hverdag. Vi leverer en færdig ramme, som enten vi eller I selv kan gennemføre internt. Vigtigst er, at programmerne kommer med planer, instruktioner, tests, øvelser og værktøjer, så I samtidigt med træningen får eksekveret på jeres nye viden og holdt fast i den nye adfærd.

Inspirerende træning tilpasset jeres behov

Challenger Mindset – for kundevente funktioner

Et helt unikt forløb i 5 moduler over 6 måneder, som træner alle kundevendte funktioner i at støtte bedst muligt op om en Challenger tilgang i salget. Træningen indfører i principperne for et Challenger Mindset, hvor øvelserne har fokus på at fungere i praksis for deltagerne i forhold til deres forskellige roller i organisationen. Kommer med omfattende pakke af tools og templates.

Challenger Selling – for den rådgivende sælger

Et helt unikt forløb i 5 moduler over 6 måneder, som træner den rådgivende sælger i at kunne udfordre kunderne bedre, fordi vi ved, at en Challenger tilgang er den mest vindende. Træningen indfører i principperne for Challenger tilgangen og lægger stor vægt på øvelser og praksis, mindre på teori. Kommer med omfattende pakke af tools og templates.

Vil du høre mere om vores træningsprogrammer?

Så hold dig endelig ikke tilbage, det er helt uforpligtende og gratis. Vi vender hurtigt tilbage, så vi kan tale om jeres muligheder.