Workshop: Værdifuld viden der vækster jeres virksomhed

Målinger der giver indsigt

Indenfor vores kompetenceområder skaber vi et dataunderstøttet indblik i jeres organisation med vores InsightsRadar. Vi præsenterer vores indsigter på en Workshop, ligesom vi leverer resultaterne i en færdig rapport. Vi fremtidssikrer jeres retning, giver jer et overblik over mulige initiativer og løsninger, så I udvikler og fastholder jeres konkurrenceevne.

Bliv Inspireret til at udleve jeres potentiale

Challenger Mindset

Hvordan er jeres evne til at udfordre i B2B salget? Er der enighed internt? Mellem sælgere og salgsledelsen? Hvad er jeres muligheder og udfordringer, og hvor vil det være lettest og give værdi at styrke jeres ramme til sælgerne og hjælpe dem i gang med at blive bedre udfordrere.

Insights Creation

Hvordan er jeres evne til at skabe unikke og værdifulde indsigter, som sælgerne let kan tilgå og anvende i newbiz og udviklingen af eksisterende kunder? Hvor kan I styrke jeres tilgang, og hvordan kan vores ”Insights-Eco-System” løfte jer til et højere niveau?

CRM Værdi

Hvordan kan I få mere værdi ud af CRM med InsightsRader? Mål værdien af CRM for hhv. ledere og medarbejdere og opdag, hvor og hvordan I kan udvikle jeres tilgang med InsightsRadar, så værdi og motivation løftes for alle involverede medarbejdergrupper.

Vil du høre mere om vores workshops?

Så hold dig endelig ikke tilbage, det er helt uforpligtende og gratis. Vi vender hurtigt tilbage, så vi kan tale om jeres muligheder.