Et nyt "Partner Sales Enablement Koncept", der realiserer mere salg og flere synergier

Software leverandører skal udfordre deres mindset, bryde med gamle vaner og møde markedet med tidsvarende koncepter

Software leverandører skal forny deres go-to-market med partnerne

Vi ved fra forskning, at salgsorganisationer er mest effektive, når de arbejder under en stærk ramme, der direkte styrker deres salgsarbejde. Dette er også tilfældet for dine partnere, I skal som software leverandør fokusere på, hvordan I mest optimalt kan forsyne jeres partnere med nogle muligheder, der styrker dem i deres salgsaktiviteter, og er effektivt at eksekvere på.

Som softwareleverandør kan det være svært at få den mængde opmærksomhed og aktivitet, I ønsker fra jeres partnere. Jeres partnere har egne planer, de har jer, og en del af dem har sandsynligvis flere partnere end bare jer. I har sandsynligvis også gennemført de samme aktiviteter gennem flere år, en tilgang, der ikke adskiller sig fra det konkurrenterne tilbyder. 

For at opnå succes skal softwareleverandører i højere grad tilegne sig en agil tankegang og fokusere på at realisere nye og de rigtige muligheder for at vinde partnernes “hearts and minds”. Vi kan hjælpe jer med at opbygge en unik partnerramme, bestående af relevante og tidssvarende B2B Sales & Marketing Capabilities og skabe en fordel til jer ift. jeres konkurrenter. 

Et nyt "framework" til at styrke partnernes resultater

Fra seneste State of Sales (Korn Ferry / Linkedin) ved vi. Kun 40% af køberne ser ”salg” som en troværdig profession. Vi ved fra Gartner at de sælgere der inspirerer og udfordrer deres kunder er dem der vinder mest på newbiz. Fra Edelman ved vi, at hele 81% af C-levels oplever større tillid til de selskaber der har Insights og gør noget extra. Vi kan hjælpe jer med at bygge et partnerkoncept, hvor partnerne gennem jer får realiseret. 

  • Adgang til “ready to use”  InsightsRadars på jeres og partnernes fokusområder. Dette vil gøre det lettere at booke møder og kvalificere møder.
  • Mulighed for at opbygge egne unikke Insights og bruge disse til leadgenerering, mødebooking og positionering
  • Adgang til workshop koncept, der styrker partnerne markant ift. at give kunderne noget extra, samt på at kunne identificere disconnects og skabe konsensus
  • Adgang til seminar / webinar koncept, hvor seminaret kvalificeres og opfølgningen styrkes på kvaliteten

 

A former McKinsey benchmarking study involving 15,000 employees at more than 140 leading  companies, showed: Revenue growth at companies with more advanced marketing and sales capabilities tended to be 30 percent greater than the average company within their sector. Building sales capabilities is not an expense, it's an investment in top-line growth. 

McKinsey & Company

Example: A New "Enablement framework" supporting partners sales & Marketing organizations

Vi er en ny, innovativ og banebrydende platform der realiserer nye organisatoriske capabilities til salgsorganisationer.
Vi tager vores egen medicin og tilbyder dig vores InsightsRadar der måler styrken i din tilgang til markedet og hvor fremtidsholdbar den er.